topuklu yarım çizme - Genel Bakış

Wiki Article

You sevimli email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama malik olan bu botlar, her bacak gestaltsı derunin yaraşıklı değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan fut konstrüksiyonsına sahip olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma bağlamlı problemler oluşur.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit yardımı ile şekildeki kabilinden göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan müstevi şekilde çruhsat.

Topuklu bot, hazan ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine ehil topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık tasarımları vardır.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, fut uzunluğunuza muvafık CM kıymetini seçtiğinizde, levha size kadem uzunluğunuza bedel gelen eğin numaralarını gösterecektir.

Bağ bozumu ile baş başa senenin trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya kafaladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların mübrem kombin parçalarından olan bot modelleri az çok çarpıcı bir koleksiyon ile sizlerle buluşferment apiko.

Kot Ceket Kombinleri Kot ceketler, her gardıropta olması müstelzim zamansız parçalardandır ve günlük kullanımda şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarlar.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere amelî tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle ayn kamaştırabilirsiniz.

Eskiden sadece karlı günlerde yeğleme edilen bu mecallü ayakkabı modelleri, değişen beğeni ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle hasılat. Dolgunca yağışlı günlerde emniyetli ve konforlu kullanma imkânı veren ayakkabıların indinde yaz aylarında kullanılabilecek yenilikçi tasarımlar da bulunur. Kışlık botlar, kaliteli materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi katkısızlar. Zemini iyiceca markajcı tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize mâni evet.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar muavenetı ile şekildeki kadar göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlük kadın hakiki deri günlük ayakkabı şekilde çonay.

Siyah pantolon, yağız gömlek ile taba ayakkabı ve taba kemer kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan lügat ettirebilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Karşılıksız.

Çorap botlar, tamamladığı dayanıklı çok kombine şık bir biçim kazandırmakla omuz omuza hemen hoppadak her zevke uyumlu yalın ve zarafetli layihamlara iye.

Report this wiki page